Behandlingar

Karlbergs Naprapati

Behandlingar

Naprapati / 45 min 600 kr

I denna behandling kombinerar jag flera olika behandlingstekniker för att hjälpa dig så bra som möjligt med det du söker för. Under 45 min förutom behandling ingår konsultation, undersökning och diagnostisering. De olika behandlingsområdena är rygg, nacke/axlar, höft, knä och underben/fot.

Naprapati / 60 min 710 kr

Massage med triggerpunktsbehandling / 30 min 480 kr

Klassisk massage / 60 min 780 kr

Massage är ett bra alternativ för dig som endast vill mjuka upp och minska spänning i musklerna generellt. Under 30 min förutom behandling ingår konsultation och lättare undersökning. Denna behandling finns tillgänglig för onlinebokning.

Tejpning alt medicinsk akupunktur / 15 min 280 kr

Om du vill ha hjälp inför en specifik tävling eller träningstillfälle, kan denna snabba behandling vara en valmöjlighet. Tejpen jag använder mig av är så kallad kinesiotejp. Det är en elastisk tejp som kan hjälpa mot smärta, öka prestation/stabilisering samt minska svullnad i muskler och leder. Under 15 min förutom att applicera tejpen, går jag igenom hur du kan tejpa hemma om du vill införskaffa egen kinesiotejp.

Akut behandling jour / helger-röda dagar: 1050 kr

Detta gäller naprapati, ring då 0724 – 28 01 12 för snabbast kontakt så ska jag försöka se till att du får möjlighet till omgående behandling.